Alles uit de kast

Hoe bestaat het: je kledingkast lijkt wel kleiner te worden. Tijd om rigoureus op te ruimen. Hierbij tref je enkele tips aan voor de grote opruiming:
- Schakel de hulp in van een vriend(in). Iemand met een objectieve, nuchtere kijk op de zaak maakt afscheid nemen van je spullen een stuk gemakkelijker.
- Leg alle kleren op je bed en gooi alles weg wat versleten is. Moeite om afscheid te nemen van een bepaald kledingstuk, ook al draag je het nooit meer? Een bestemmingsplan, zoals een tweedehands kledingzaak kan helpen.
- Ontdoe je van goedkope, trendy schoenen, riemen en tassen, maar... gun tijdloze, duurzame modellen een tweede kans.
- Neem de overgebleven stapel kleding door en onderwerp elk kledingstuk aan de volgende test. Alleen kleding die aan alle volgende vijf criteria voldoen, kunnen terug de kast in:
1. Ik heb het kledingstuk minstens één keer gedragen het afgelopen seizoen.
2. Mijn figuur komt er goed in uit.
3. De pasvorm is perfect.
4. De kleur past helemaal bij mij.
5. Ik voel me er extra goed in.

Inbreng van kleding

Je voorjaar- en zomerartikelen nemen wij in vanaf maart. De najaar- en winterartikelen zijn welkom vanaf september. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken of een mailbericht versturen via ons Contact formulier. Op jouw verzoek kunnen wij de kleding ook bij je thuis ophalen.

Wij etaleren je kleding & accessoires minimaal twee maanden in de winkel, tenzij anders is afgesproken. Na verkoop is 40% van de verkoopprijs voor jou. Indien de kleding na de afgesproken termijn niet is verkocht, kun je (na het maken van een afspraak) de kleding ophalen of bij ons achterlaten.