Vier de herfst bij lAbels4All !

Heb je, net zoals wij, zin om de herfst te vieren ? Als wij naar de 'nieuwe' najaars- en wintercollectie in onze winkel kijken, wel! De inname van de najaars- en winterartikelen is al weer in volle gang en wij zijn ontzettend trots op hetgeen we inmiddels aangeboden hebben gekregen. De mooiste winterse jurken, warmste jassen, stijlvolle pantalons en colberts van de leukste labels. En uiteraard voor de kids (vanaf maat 92) is er ook volop keuze. Kom snel langs en vier met ons de herfst !
Wat houd je in je kast en wat verkoop je?

Te groot of te klein? Toch niet je smaak? Erop uitgekeken? Vanaf nu plannen wij de innames weer in voor de najaar- en wintercollectie (dames-, heren- en kinderkleding vanaf maat 92). Heb je nog geen afspraak gemaakt? Bel of email ons dan.

Bij lAbels4All kun je je (gedragen) merkkleding & accessoires, zoals sieraden, riemen, schoenen en tassen kopen & verkopen (op basis van consignatie) tegen zeer aantrekkelijke prijzen. lAbels4All bestaat uit modieuze tweedehands merkkleding voor de modebewuste man, vrouw en kids en dat betekent mooie stofjes en een goede snit. Kwaliteit dus!

Hangt je kleding in onze winkel, dan kun je via deze website op elk gewenst moment inloggen om de status van de verkoop van je kleding te volgen.

Een klein deel van het assortiment uit de winkel is ook op deze website te bewonderen. Zo kun je op ieder moment alvast een kijkje nemen in onze winkel!

En kijk ook eens op onze pagina Nieuws. Hier word je regelmatig geïnformeerd over het steeds wisselende assortiment en de actuele ontwikkelingen rondom onze winkel.

Graag tot ziens bij lAbels4All!

Vind lAbels4All leuk op Facebook, volg ons op Twitter & Instagram en abonneer je op onze nieuwsbrief !