Vive la mode bij lAbels4All !

Inmiddels zijn wij begonnen met de inname van de voorjaars- en zomercollectie voor man, woman & kids vanaf maat 92. En wat worden wij ontzettend blij van de leukste zomerse jurkjes, onweerstaanbare tops, stijlvolle pantalons en de mooiste colberts, die wij krijgen aangeboden. Doe de allerbeste mode-investering van dit zomerseizoen bij lAbels4All. Wij zien je graag terug in de winkel. Het is zeker de moeite waard!

En wil je nog profiteren van onze sale? We hebben ons speciale sales-rek voor de dames weer vol gehangen met zomer kledingstukken vanaf € 5. Daarnaast hebben wij nog steeds 50% korting op de laatste winter artikelen.

Wat houd je in je kast en wat verkoop je?

Te groot of te klein? Toch niet je smaak? Erop uitgekeken? Vanaf nu plannen wij de innames weer in voor de voorjaar- en zomercollectie (dames-, heren- en kinderkleding vanaf maat 92). Heb je nog geen afspraak gemaakt? Bel of email ons dan.

Bij lAbels4All kun je je (gedragen) merkkleding & accessoires, zoals sieraden, riemen, schoenen en tassen kopen & verkopen (op basis van consignatie) tegen zeer aantrekkelijke prijzen. lAbels4All bestaat uit modieuze tweedehands merkkleding voor de modebewuste man, vrouw en kids en dat betekent mooie stofjes en een goede snit. Kwaliteit dus!

Hangt je kleding in onze winkel, dan kun je via deze website op elk gewenst moment inloggen om de status van de verkoop van je kleding te volgen.

Een klein deel van het assortiment uit de winkel is ook op deze website te bewonderen. Zo kun je op ieder moment alvast een kijkje nemen in onze winkel!

En kijk ook eens op onze pagina Nieuws. Hier word je regelmatig geïnformeerd over het steeds wisselende assortiment en de actuele ontwikkelingen rondom onze winkel.

Graag tot ziens bij lAbels4All!

Vind lAbels4All leuk op Facebook, volg ons op Twitter & Instagram en abonneer je op onze nieuwsbrief !