Assortiment lAbels4All is online !

Een kleine greep met bijzondere labels uit de huidige collectie van onze winkel is op onze website te bewonderen. En omdat de collectie in de winkel wekelijks wordt aangevuld, wordt het assortiment op onze website ook regelmatig ververst. En uiteraard houden wij je op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief. Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar onze assortiment pagina's om een eerste indruk te krijgen.

Steek jezelf in het 'nieuw' en kom langs in de winkel om het totale assortiment te bewonderen. Het is zeker de moeite waard! En mocht je geen tijd hebben of je woont niet in de buurt? Tegen verzendkosten kunnen wij het door jou zeer gewilde item toesturen. Neem contact met ons op en wij gaan het voor je regelen!

Inbrengen van kleding & accessoires

Te groot of te klein? Toch niet je smaak? Erop uitgekeken? Vanaf nu kun je een afspraak maken voor het inbrengen van je modieuze najaar en winter merkkleding & accessoires (dames-, heren- en kinderkleding van kleine tot grote maat). Bel of email ons! Hiervoor kun je ook ons Contactformulier gebruiken.

lAbels4All als hotspot

Dwalen door Tilburg, de reisgids voor eenieder, die de stad wilt inademen, doorheen wilt wandelen of om onderweg bij stil te staan. Deze gids heeft de wegwijzers alvast in de grond geslagen en daarin mag onze winkel natuurlijk niet ontbreken! lAbels4All wordt omschreven als een must voor als je op zoek bent naar mooie vintage designkleding. Het hippe interieur met klassiek behang en barokke kroonluchters geeft shoppen hier iets extra's. Dit erg leuke reisgidsje is verkrijgbaar bij de betere boekhandel.

Ook is lAbels4All gesignaleerd in de Telegraaf op 21 mei 2005. De Telegraaf selecteerde 8 van de meest bijzondere, leukste en mooiste winkels in Nederland, die opvielen door hun prettige sfeer, opmerkelijke interieur, professionele verkopers en vooral waanzinnige collecties. En lAbels4All hoorde daar ook bij! Wij zijn ontzettend trots op deze 'benoeming'!

Digitale nieuwsbrief

Je kunt je opgeven voor onze speciale digitale nieuwsbrief waarmee je regelmatig op de hoogte wordt gehouden over ons steeds wisselende assortiment en nog veel meer. Bij Contact kun je je naam en emailadres verzenden.

Wij zullen jouw gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van nieuwe artikelen, seizoensgebonden looks en exclusieve prijzen op de mooiste items uit onze collectie. Hierbij houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).